Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugal

Nani: Ronaldo je inzistirao da posljednji puca jedanaesterac

'Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) reacts next to Portuguese headcoach Paulo Bento (R) at the end of the penalty shoot out of the Euro 2012 football championships semi-final match Portugal vs.
'FRANCK FIFE'
29.06.2012.
u 22:16

Cristiano je nakon utakmice sa Španjolskom tvrdio kako ga je trener zamolio da puca zadnji.

\"Trener je tražio da pucam zadnji jedanaesterac\", opravdavao se Cristiano Ronaldo nakon ispadanja Portugala na jedanaesterce u polufinalu Europskog nogometnog prvenstva. No, čini se da zvijezda madridskog Reala nije bila baš potpuno iskrena...

- Cristiano Ronaldo je inzistirao da on puca posljednji jedanaesterac! Ja sam rekao treneru da mi je svejedno koji ću pucati - otkrio je ofenzivni veznjak Nani i dodao:

- Nemam s tim problema, jedanaesterci su ionako stvar sreće. Kako bilo, nismo zaslužili ispasti na taj način.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije