Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragoslav Stepanović

'Nama je kao da igramo sa Slovencima, a Hrvati su se uplašili'

Reprezentacija trening Veslačka (1)
Marko Lukunić/Pixsell
22.03.2013.
u 13:56

Spuštaju sada tenziju sami sebi, jer se ni kod nas nije stvarala. Ova djeca danas nemaju pojma o tome, njima je kao da igraju sa Slovencima i tu je naša prednost

Dragoslav Stepanović, poznati srpski nogometni stručnjak, uoči večerašnje utakmice za Blic je izjavio da su se Hrvati prestrašili.

– Hrvati su se uplašili i bit će neriješeno. Najprije su pričali kako će biti 3:0, 4:0, a sad Ćorluka kaže da Srbija ima najbolju obranu. Za Badelja je ovo najteža utakmica... Spuštaju sada tenziju sami sebi, jer se ni kod nas nije stvarala. Ova djeca danas nemaju pojma o tome, njima je kao da igraju sa Slovencima i tu je naša prednost – rekao je Stepanović i osvrnuo se na Mihajlovića:

– On ima tu ratničku filozofiju koja ga ne napušta, samo da ne mora raditi taktiku. Jedini problem je što nije pronašao ni momčad ni taktiku, a on će i sam biti iznenađen kada momci budu zaigrali – zaključio je.

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije