Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE NIZ OTKAZIVANJA

Nalbandian također ne dolazi u Pariz

David Nalbandian
Reuters
18.05.2010.
u 08:49

Nastavlja se niz otkazivanja za drugi Grand Slam godine, onaj zemljani u Roland Garrosu. U ponedjeljak je organizator bio suočen s dva otkaza jakih imena.

Nakon što je domaći tenisač Gilles Simon obznanio da ne može, nekoliko sati kasnije je i Argentinac David Nalbandian potvrdio da neće biti spreman za Roland Garros.

Poslije dobrog nastupa u Monte Carlu (četvrtfinale, poraz od Novaka Đokovića), Nalbandian je propustio turnire u Barceloni i Rimu zbog ozljede noge, a nije nastupio niti prošlog tjedna u Madridu.

Tada je već dovodio u pitanje nastup u Roland Garrosu, a ponedjeljak je donio i potvrdu svega. Nakon Juana Martina del Potra argentinski tenis je ostao bez još jednog velikog aduta za parišku zemlju.

Nalbandian je objavio da se nada kako će biti spreman za nastup u Wimbledonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije