Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Užas u Engleskoj: U blizini stadiona pao helikopter u kojem je bio vlasnik Leicestera

Nesreća vlasnika Leicestera
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
27.10.2018.
u 23:36

Potpredsjednica West Hama Karen Brady je potvrdila da nitko iz uprave njezinog kluba nije bio u helikopteru.

Nedugo nakon utakmice Premier lige između Leicestera i West Hama srušio se helikopter vlasnika lisica Vichaija Srivaddhanaprabhe.

Helikopter se nedugo nakon polijetanja srušio u obližnji park i zapalio. Na mjestu nesreće odmah su bila kola hitne pomoći i policija.

Mirror tvrdi da je u helikopteru bilo šest osoba, no ne zna se njihovo stanje. Stigla je i potvrda da je vlasnik Leicestera bio u helikopteru.

Potpredsjednik lisica Aiyawatt 'Top' Srivaddanaprabha i sportski direktor kluba John Rudkin nisu bili u helikopteru, tvrdi Sky.

- Teško da je netko preživio, odmah je sve planulo - rekla je jedna od svjedokinja.

Potpredsjednica West Hama Karen Brady je potvrdila da nitko iz uprave njezinog kluba nije bio u helikopteru.

- Odmah je bilo jasno da su u problemima. Helikopter je tek preletio stadion prije nego što se počeo okretati nakon čega je pao - riječi su jednog od svjedoka.

- Motor mu se ugasio i helikopter se počeo vrtjeti. Prvo se čuo nekakav zvuk, a potom je sve utihnulo i čuo se prasak. U trenu se pretvorio u vatrenu kuglu na parkiralištu u blizini stadiona - rekao je jedan od svjedoka nesreće.

- Helikopter se vrtio i potom se zabio u pod kao kamen. Članovi prve momčadi izjurili su sa stadiona u suzama. Na recepciji su svi šutjeli, čuli su se samo jecaji ljudi koji su ostali nakon utakmice - ispričao je drugi svjedok za BBC.

Sat i pol nakon nesreće oglasio se i klub.

- Pomažemo policiji i hitnim službama u rješavanju velike nesreće na King Power stadionu. Klub će detaljniju izjavu dati nakon će imati dodatne informacije.

Vichai Srivaddhanaprabha inače je na svaku domaću utakmicu dolazio je i s nje odlazio helikopterom. Ovaj milijarder s Tajlanda klub je kupio u kolovozu 2010., a predsjednik je od veljače 2011.

Foto: Reuters/Pixsell

Pod njegovim vodstvom klub je ostvario povijesno osvajanje Premier lige u sezoni 2015./16.

Komentara 31

DU
Deleted user
22:35 27.10.2018.

Neka digne ruku tko je naucio pravilno izgovoriti ime vlasnika kluba Leicestera ?

DA
dado56
23:02 27.10.2018.

kad krene po zlu uzas

SA
samoborka
07:12 28.10.2018.

Tuzno. Ofucana je fraza,ali istina je da ..sad te ima,sad te nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije