Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek prvi

Nakon utakmice Dinamove navijače čekala Večernjakova 'Plava devetka'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/17
07.03.2019.
u 22:53

Plavi su još jedanput zadivili u europskom nastupu

Emocije nakon veličanstvene pobjede protiv Benfice (1:0) još se nisu slegnule, navijači su još slavili podno maksmirskih tribina, a svega 30 minuta nakon utakmice u rukama navijača našlo se specijalno izdanje Večernjeg lista, popularna “Plava devetka”.

Na čak 16 stranica našim dragim čitateljima priredili smo specijalni izvještaj o pobjedi protiv Benfice. Podijelili smo navijačima 1500 primjeraka tog specijalnog izdanja, i to pred maksimirskim stadionom, a onda i na Trgu bana Jelačića.

– Fenomenalno, ovo će nam biti predivna uspomena na ovu veliku pobjedu nad Benficom – govorili su navijači čudeći se kako im je to Večernjak stigao u ruke svega pola sata nakon utakmice.

>>> Pogledajte veličanstvenu atmosferu na Maksimiru nakon velike pobjede nad Benficom

A mi se nadamo da ćemo ove sezone još koji put napraviti specijalnu “Plavu devetku” dinamovcima u čast. Sve do finala.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
01:44 08.03.2019.

Svaka čast Večernjaku! Baš znate razveselit narod! E, pa i jesu zaslužili da se vesele Dinamovi navijači. Čestitke od srca! Idemo Dinamo naprid i hvala što ste pomogli i drugim našim klubovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije