Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Nakon što je prošao kvalifikacije, Ćorić u 1. kolu US Opena ide na Rosola

25.07.2014., Umag - 25. Vegeta Croatia open, cetvrtfinale Fabio Fognini (ITA) - Borna Coric (CRO). Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL
23.08.2014.
u 23:43

Mirjana Lučić (32) u prvom će kolu igrati protiv Maguruze (20)

Nakon što su prošli kvalifikacije, Borna Ćorić i Mirjana Lučić-Baroni saznali su i suparnike u prvom kolu glavnog turnira US Opena. Za prvu pobjedu na jednom Grand Slam turniru 17-godišnji Ćorić će se pokušati izboriti u srazu s 12 godina starijim češkim tenisačem Lukašom Rosolom, 33. igračem svijeta. Rosol je igrao finale turnira u Winston-Salemu i mogao bi biti umoran, a naš Borna zna zgrabiti i najmanju priliku.

Da bi otišla korak dalje nego lani, kada je također kroz kvalifikacije došla do glavnog turnira i potom ispala u prvom kolu, Mikica (32) bi trebala pobijediti 12 godina mlađu Španjolku Garbine Muguruzu, 26. tenisačicu svijeta. Lučić je dva puta igrala u trećem kolu US Opena, ali bilo je to na samim počecima njezine profesionalne karijere. Godine 1997. zaustavila ju je Jana Novotna a godinu dana kasnije Steffi Graf.

Tenis se igra i izvan US Opena. Braća Ivan i Matej Sabanov osvojili su u paru Futures u Novom Sadu, pobijedivši u finalu srpsku kombinaciju Petrović/Vučić sa 6:3, 3:6, 10:6. Sličan turnir, ali u Vinkovcima, osvojile su Jana Fett i Adrijana Lekaj, u finalu su bile bolje od Mađarica Barzo i Bukte sa 6:3, 7:5. U završnom meču nešto jačeg turnira u St. Peterburgu Ema Mikulčić poražena je od Turkinje Ozgen sa 1:6, 5:7.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije