Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravio hlačice

Twitter 'gori': 'Zašto je Wawrinka protiv Đokovića igrao u boksericama?'

Wawrinka - Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.06.2015.
u 12:33

- One su mi donijele sreću, zbog njih sam pobijedio Đokovića. Izgleda da sam ja jedini kome se one sviđaju, izjavio je švicarski tenisač

Stanislas Wawrinka odigrao je vjerojatno najbolji turnir u karijeri i pobjedom nad prvim reketom svijeta Novakom Đokovićem  (4:6, 6:4, 6:3, 6:4) osvojio Roland Garros. Bio mu je to drugi Grand Slam naslov u karijeri, a svojom igrom oduševio je ljubitelje tenisa diljem svijeta. No, ima i nešto čime nije oduševio, a to su hlačice koje je nosio u Parizu.

"Modni kritičari" iz cijeloga svijeta javili su se kako bi kritizirali njegovu opremu, a velika rasprava razvila se na društvenim mrežama.

"Dobro, koja je priča s njegovim hlačicama, zašto to nosi?", pitaju se navijači.

Wawrinka je bio dobro raspoložen na jučerašnjoj konferenciji za medije na koju je došao sa spornim hlačicama, stavio ih ispred sebe i rekao: 

- One su mi donijele sreću, zbog njih sam pobijedio Đokovića. Izgleda da sam jedini kome se one sviđaju, izjavio je švicarski tenisač.

No, priča na Twitteru nije se prestala razvijati.

"Malo je neugodno za Wawrinku što je morao igrati u boksericama nakon što je zaboravio hlačice", jedan je od komentara, dok su ženske osobe uglavnom komentirale da i one nose takve, ali za spavanje.

U svakom slučaju, Švicarcu neće biti neki problem prihvatiti ovu zezanciju, bitno je da se njemu sviđaju, a još je bitnije da se iz Francuske vraća s velikim trofejem!

>>Wawrinka čudesnim preokretom slavio u finalu i oduzeo san Đokoviću

>>Đoković se 'slomio' nakon poraza od Wawrinke: Pustio suzu zbog propuštene prilike

Komentara 18

MA
malaplava
13:38 08.06.2015.

a glupog zaključka,pa kakve veze imaju hlače.nek se oni kojima smeta pobune pa napišu peticiju i prijedlog organizatoru kakve moraju biti.s tim da i gledatelji moraju doći u istima pa nek turnir bude kao vojska

LU
lukateli1
19:05 08.06.2015.

neka pati koga smeta...

TO
tonimohave
19:33 09.06.2015.

Stanislav je isto Srbin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije