Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez noge

Upucao ga Tito dok se spremao u lov: 'Dvaput sam umro na sat vremena'

Matt Branch
Foto: Reuters/Pixsell
21.07.2019.
u 15:55

Matt se 28. prosinca s prijateljima pripremao u lov na patke. Dok je spremao lovačku opremu u prtljažnik automobila skočio je pas i šapom potegnuo okidač na pušci koja je bila nabijana

Matt Branch bio je nadareni igrač američkog nogometa, a branio je boje sveučilišne momčadi LSU. Nedavno je otkrio nešto nevjerojatnu što mu se dogodilo prije Nove godine.

Naime, Matt se 28. prosinca s prijateljima pripremao u lov na patke. Dok je spremao lovačku opremu u prtljažnik automobila skočio je labrador imena Tito i šapom potegnuo okidač na pušci koja je bila nabijana.

Metak mu je smrskao lijevu nogu te je odvezen u bolnicu. Liječnici mu nisu mogli spasiti nogu te je amputirana. Nesretni Matt Branch bio je 12 dana u nesvijesti, a tijekom hospitalizacije liječnici su ga dvaput oživljavali.

- Dvaput sam umro na sat vremena. Liječnici su odmah reagirali i vratili su me u život - rekao je Matt Branch, koji se sada već dobro oporavio te najavio kako ne želi odustati od lova.

Ključne riječi

Komentara 6

DH
dalibor.hren
16:49 21.07.2019.

Puška nije bila nabijana, već nabijena!!! Pametni, sveznajući novinari. Nije sramota pitati.

Avatar rubinet
rubinet
17:42 21.07.2019.

Ovo je čudno. I jezivo.Nadnaslov : "Ostao bez noge" I pravi je ostao bez noge.

Avatar rubinet
rubinet
16:30 21.07.2019.

Labrador Tito? sramota...dati psu nadimak najvećeg sina naših naroda i narodnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije