Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topić uspješan

Nakon osam godina Hrvat prošao umaške kvalifikacije

Joško Topić, Istarska rivijera (1)
Istarska rivijera
23.07.2013.
u 14:06

Na korak od glavnog turnira ostao je Kristijan Mesaroš kojega je u trećem kolu zaustavio prvi nositelj Srbin Dušan Lajović

Od 11 hrvatskih tenisača koliko ih je okušalo sreću u kvalifikacijama umaškog turnira jedan je ipak prošao sve tri prepreke. Pošlo je to za rukom 29-godišnjem Jošku Topiću (podrijetlom iz Drniša, živi u Zagrebu), koji je u završnom krugu pobijedio još jednog Hrvata Duju Kekeza sa 3:6, 7:6 (2), 6:4. Bila je to velika borba koja je potrajala dva sata i 46 minuta. Topiću je pobjeda protiv Kekeza najbolji rezultat karijere jer mu je omogućila prvi nastup u glavnom ždrijebu nekog ATP turnira. On je ujedno prvi hrvatski tenisač kojemu je uspjelo proći umaške kvalifikacije još od Željka Krajana 2005. godine. 

Na korak od glavnog turnira ostao je Kristijan Mesaroš kojega je u trećem kolu zaustavio prvi nositelj Srbin Dušan Lajović (4:6, 6:0, 7:6 (4)). Rezultati 1. kola glavnog turnira: L. Mayer (Arg) - A. Ramos (Špa) 6:1, 6:3, De Bakker (Niz) - Tursunov (Rus) 6:3, 6:3.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije