Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona zadržava trenera?

Nakon odlaska Spahije, Valencia nudi Perasu 400.000 eura

Velimir Perasović
Marko Lukunić/PIXSELL
26.05.2010.
u 19:15

Sve je izvjesnije da će s posljednjom utakmicom finala doigravanja, sa Zadrom, prestati i suradnja Velimira Perasovića i Cibone.

Peras se u dvije zagrebačke sezone dokazao kao trener koji čak i iz neplaćene momčadi izvlači maksimum, pa su mu počele pristizati ponude. Najkonkretnija je ona iz Valencije. Nakon što im se Neven Spahija zahvalio, čelnici Power Electronicsa su se s "naponom" od 400.000 eura okrenuli Perasoviću.

U svakom slučaju, Cibonini izgledi da ga zadrži bit će minimalni. Ne samo da mu ne može dati 400.000 eura nego je vrlo upitno i hoće li mu do kraja lipnja isplatiti više od milijun kuna dugovanja. Slijedom toga, Cibonini čelnici nemaju puno izgleda u pregovorima s Gordonom jer bi i on mogao za Perasom. Naime, rekao je da bi i sljedeće sezone volio igrati za momčad u kojoj je Peras trener.

Teško je vjerovati da će u takvim tržišnim uvjetima i odnosima Ciboni pomoći to što na čelu ima sveučilišnog profesora pedagogije. No, tko zna, možda baš dr. sc. Previšić dovede u klub nekog čarobnjaka tržišne ekonomije. Jer samo netko takav može spasiti klub koji duguje više od 50 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

KB
kiki_b.b.b.
19:46 26.05.2010.

Kao prvo sve ove pedere koji su ovaj klub doveli do duga od 50 milijuna kuna treba zatvoriti u Remetinac ili na goli otok...Ako Peras ne ostane u Ciboni jao si ga onda Cibosima da nema Perasa nebi bilo nii ovih rezultata...Gordon i Tomas su jedini koji su po meni zaslužili da ostanu u klubu i sljedeče godine da njih nije bilo nema šanse da bi Cibona i blizu napravila ovakve dobre rezultate...

MM
mmile
01:48 27.05.2010.

Peras kapa dole...diži sidro i bježi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije