Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daleki istok

Nakon Miure, u Maksimir bi mogao doći Japanac Hisato Sato

Zoran Mamić
Marko Prpić
20.07.2010.
u 14:23

Suigrač bivšega Dinamova nogometaša Mihaela Mikića, koji trenutačno igra u japanskoj Hiroshimi, Hisato Sato (28) u kontaktima je sa zagrebačkim Dinamom.

Naime, Sato je cijenjen u Japanu, u 295 utakmica postigao je 130 pogodaka. Iako nije bio u sastavu Japana na netom završenom SP-u u JAR-u, a javnost je mišljenja da je trebao biti, Sato je kvalitetan nogometaš.

Dinamo traži napadača, a modri su u kontakt s njim stupili preko Mikića i Mihajla Petrovića koji je u drugoj polovici 80-ih nosio Dinamov dres.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Castro
Castro
15:35 20.07.2010.

Nisam ljubitelj azijskih nogometasa ali posto ovog Sata ne poznajem, ne mogu ni komentirati. Mozda je i dobar, iskreno se nadam da znaju sto rade.

XY
xyxyxy
15:40 20.07.2010.

Dovedite juniore koji vam ruše rekorde u natjecanjima nižih selekcija, bacite ih u vatru, pretrpite jednu godinu, i dobit ćete čuda od igrača. I ono što je najvažnije Mamiću, na njima će se siugurno zaraditi ogromna lova. a ne kupovati Japance, Nigerijce, Brazilce...Jedan je Eduardo, shvatite to. A puno je naših mladih koji ne zaostaju za drugima, samo im treba prilika.

VI
virkom
14:59 20.07.2010.

Jaoooooo........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije