Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALINIĆ DVA CRVENA

Nakon Juventusa, Lazija i Rome Tudorova Verona oduzela bodove i Napoliju!

Serie A - Napoli v Hellas Verona
JENNIFER LORENZINI
07.11.2021.
u 20:28

Nikola Kalinić je u igru ušao u 84. minuti te je za samo devet minuta dobio dva žuta kartona. Boško Šutalo i Ivor Pandur ostali su na klupi Verone.

Vodeći sastav talijanskog nogometnog prvenstva Napoli na som je stadionu "Diego Armando Maradona" u susretu 12. kola odigrao 1-1 (1-1) s Veronom, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Soccer Football - Serie A - Napoli v Hellas Verona - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - November 7, 2021 Hellas Verona's Giovanni Simeone celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Jennifer Lorenzini
Foto: JENNIFER LORENZINI

Gosti iz Verone poveli su preko svog sjajno raspoloženog napadača Simeonea (13) koji je odlično reagirao na ubacivanje Baraka, no samo pet minuta potom poravnao je Di Lorenzo (18). Na veliko iznenađenje, nakon 18. minute rezultat se više nije mijenjao.

Verona je susret okončala sa samo devet igrača na terenu jer su u završnici isključeni Bessa u 88. minuti te bivši hrvatski reprezentativni napadač Nikola Kalinić u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Kalinić je u igru ušao u 84. minuti te je za samo devet minuta dobio dva žuta kartona. Boško Šutalo i Ivor Pandur ostali su na klupi Verone.

Napoli, koji je igrao u posebnim dresovima s likom Diega Maradone na prsima povodom godišnjice smrti velikog Argentinca, sada ima 32 boda, jedan više od drugog Milana koji od 20.45 sati igra gradski derbi s prvakom Interom. Verona je 10. sa 16 bodova.

Soccer Football - Serie A - Napoli v Hellas Verona - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - November 7, 2021 General view of Napoli players REUTERS/Jennifer Lorenzini
Foto: JENNIFER LORENZINI

Lazio je istovremeno sigurno sa 3-0 (2-0) kao domaćin svladao slabašnu Salernitanu. Strijeci za rimski sastav bili su Immobile (31), Pedro (36) i Luis Alberto (68). 

Toma Bašić igrao je od 78. minute za Lazio koji je sada peti sa 21 bodom, dok je Salernitana ostala pretposljednja sa sedam bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije