Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA ZA PRVAKA

Nakon isključenja Veljka Mršića, Pozzeccov šou: Ja sam sretna!?

SPECIJAL MAX 23.09.2015., Zagreb - Pomocni trener Veljku Mrsicu u KK Cedevita biti ce legenda talijanske kosarke Gianmarco Pozzecco.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
06.04.2016.
u 08:15

'Rekao sam Mršiću, ne radi ovo više nikad. Bio sam šokiran, a moja reakcija bila je jedna sočna hrvatska psovka.'

Nakon dizelaškog starta, i 55 primljenih koševa u prvih 20 minuta, košarkaši Cedevite u nastavku su primili samo 24 koša i na koncu pregazili Zagreb (116:79) zakinutog za neigranje najboljeg defenzivca Marčinkovića. Pored toga što je 19-godišnji Arapović ostvario rekord seniorske karijere (25 koševa, 4 trice), vrijedni Žganec (11 koševa) zabio prvu tricu, a Babić u trećoj četvrtini ubacio 15, najzanimljiviji trenutak susreta bio je isključenje Cedevitina trenera Veljka Mršića već u 6. minuti. Posao svog šefa, nezadovoljnog suđenjem, preuzeo je Gianmarco Pozzecco koji je na presici izazvao salve smijeha.

Kada je zamoljen da kaže nešto na hrvatskom, simpatični Talijan je u šali ispalio:

- Ja sam patuljak i budala. Ja sam sretna.

Šou smo gledali i tijekom utakmice. Pozzeco je grlio igrače, čak i jednog suca, a otišao je i do suparničke klupe da vidi koliko je stradao Smajlagić (izbijen mu je zub).

- Rekao sam Mršiću, ne radi ovo više nikad. Bio sam šokiran, a moja reakcija bila je jedna sočna hrvatska psovka.

Bez prvog trenera igrao je i Zagreb, jer je Jusupa zakačila virusna gripa pa je dan prije dvaput pao u nesvijest, te je momčad vodio 30-godišnji pomoćnik Nikola Garma.

>> Cedevita i Split zabilježili uvjerljive pobjede u Ligi za prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije