Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda NFL-a

Nakon dvostrukog loma noge imao čak 17 operacija

Alex Smith
Foto: Reuters/Pixsell
17.10.2019.
u 07:26

Smith je u redove Washingtona stigao u siječnju 2018. godine iz Kansas Cityja  potpisavši petogodišnji ugovor na 111 milijuna dolara, uz zajamčenih 70 milijuna dolara

Dodavač NFL momčadi Washington Redskins Alex Smith (35) imao je čak 17 operacija nakon grozne ozljede noge i naknadne infekcije.

To je otkrio gostujući na konferenciji Inova Sports Medicine u Fairfaxu.

Alex Smith
1/8

Smith je u studenom prošle godine pretrpio dvostruki lom desne noge prilikom pada i sudara s protivnicima za vrijeme utakmice protiv Houstona. Quarterback Redskinsa pretrpio je složene i spiralne prijelome fibule i tibije desne noge.

Operiran je 18. studenog prošle godine, a do sada je imao čak 17 operacija. Smith se nada kako će se posve oporaviti i vratiti sportu, međutim dio stručnjaka smatra kako bi nakon toliko operacija njegov cilj trebao biti kako normalno hodati do kraja života.

Prošlog mjeseca Smith se pojavio na terenu prije utakmice "Football Night Football" protiv Chicago Bearsa, bez ikakvih štaka.

- Dobro se osjećam. Optimističan sam kao i uvijek do sad. Nastavio sam napredovati premda oporavak traje dulje nego što sam mislio - priznao je nedavno.

Smith je u redove Washingtona stigao u siječnju 2018. godine iz Kansas Cityja  potpisavši petogodišnji ugovor na 111 milijuna dolara, uz zajamčenih 70 milijuna dolara.

Ključne riječi

Komentara 1

S9
Slavonac_90
08:09 17.10.2019.

Treba dodati da je zbog ozljede ramena propustio sezonu 2008. godine, a ima 35 godina na leđima, Alex mislim da je vrijeme za posao komentatora na TV-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije