Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dvije briljantne obrane hrvatski vratar primio neoprostiv pogodak

Nakon dvije velike obrane Didulica primio neoprostiv pogodak

29.01.2006.
u 17:38

Hrvatski poraz od Korejaca najteže je prebolio Joseph Didulica. Naš je vratar bio potpisnik najboljeg poteza utakmice, ali potom i najvećeg kiksa susreta. Najprije je u 29. minuti imao dvije sjajne reakcije. Obranio je oštar Lee Dongkov udarac iskosa sa 7-8 metara, a poslije i briljatno reagirao na udarac Lee Chuna sa pet metara.

Nažalost, onda je stigla 36. minuta i naoko neopasan napad s lijeve strane. Kim Dang Jin opalio je ljevicom sa 35 metara i na opće iznenađenje iznenadio hrvatskog čuvara mreže. - Nema opravdanja, kriv sam. Tu sam loptu morao zaustaviti. Kako god da je Korejac pucao, sagnuli se moji suigrači ili ne, to sam trebao obraniti. I za mene nema isprike, nema alibija. To sam trebao obraniti, i gotova priča - rekao je australski Hrvat ne tražeći oprost za svoju pogrešku. U tom trenutku bilo nam ga je žao. Suze su iznutra vjerojatno nadirale, no on im nije dao van. - Jako sam tužan. Dvije sam godine čekao ovu priliku, da započnem utakmicu na hrvatskim vratima. Nisam se osjećao dobro, nisam bio pravi. Ne znam zašto, ne mogu vam reći, no nisam imao dobar osjećaj. Dobio sam priliku i nisam je iskoristio. Priliku nisu iskoristili i drugi njegovi suigrači, no za njih, za razliku od sebe, ima riječi opravdanja:

- Korejci su četvrta reprezentacija s posljednjeg SP-a, nije to Hong Kong. Mi smo doputovali prije dva dana, osjeća se vremenska razlika, neki su se igrači budili usred noći, ne mogavši spavati. I ako protiv takva suparnika niste u formi, onda se dogodi takav poraz. (db)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije