Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE
Povratak na članak

Poslije drame s Nizozemskom, poznato je što treba Hrvatskoj za plasman na Europsko prvenstvo

Remijem protiv Nizozemaca zakomplicirali smo si situaciju u kvalifikacijama, ali ništa nije izgubljeno

Komentari 2

Avatar trabanti
trabanti
19:58 16.03.2023.

Što trebamo? Ozbiljnog izbornika a ne Perkovca! Od njega čak ni Horvat nije bio lošiji!

VL
DU
Deleted user
15:56 14.03.2023.

Prije utakmice u Osijeku sa Nizozemskom slušali smo o tome kako uopće nije upitan rezultat, ako ćemo ih nakantati. Da, tak je bilo do utakmice, a onda veći dio utakmice nigdje nas nije bilo. Mogli smo i dobiti, ali srećomom smo izvukli i nerješeno. Igra skoro pa nikakva. Nizozemci su pokazali što je moderan rukomet, a naša igra kao pred 30 godina. Ja tebi , ti meni i sporo, sporo, sporo. Ništa od toga, a ništa i neće biti. kako je brzo rukomet otišao u ništa. Svo vrijeme nakon ČČervara imali smo trenere koji su se učinli u reprezentaciji, a sada vrlo vjerojatno dobili trenera koji niti ne zna kuda je došao, izgleda da mu puno od modernog rukometa nije poznato i jednostavno ne ulijeva povjerenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.