Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLKE BOLJE 3:2

Nakon drame protiv Španjolske Hrvatska se vraća kući

Odbojka
Pixsell
27.09.2009.
u 22:37

Hrvatske odbojkašice završile su svoj put na Europskom prvenstvu u Poljskoj već nakon prvog kruga natjecanja. U 3. kolu skupine A naša je reprezentacija u Lodzu izgubila od Španjolske s 3-2.

Nakon dva uvjerljiva poraza od Nizozemske i Poljske, izabranice Miroslava Aksentijevića u nedjelju su se ipak probudile i odlično krenule u odlučujući meč za treće mjesto u skupini i plasman u drugi krug natjecanja.

Bez problema su osvojile prvi set, odlično su otvorile i drugi, vodile s 18-15, ali tada je uslijedio pad. Španjolke su napravile preokret što se pokazalo možda i odlučujućim trenutkom meča. Hrvatice su u tom trenutku potonule i bez velikog otpora prepustile suparnicama i sljedeći set.

U četvrtom su se ipak trgnule i odlično odigranom završnicom osigurale odlučujući peti set. Slično se protiv istih suparnica dogodilo i na nedavnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Tada je Aksentijevićevim djevojkama peti set bio sretan i odveo ih u Japan, no ovaj put ih je vratio u Hrvatsku.

Naše su odbojkašice tako Europsko prvenstvo zaključile na jednaki način kao i ono prije dvije godine u Belgiji i Luksemburgu - s tri poraza u prvome krugu natjecanja.

EP odbojkašica, 3. kolo, A skupina:

Hrvatska – Španjolska 2-3 (25-15, 22-25, 15-25, 25-22, 13-15)

Poljska – Nizozemska 0-3

Redoslijed: Nizozemska 6, Poljska 5, Španjolska 4, Hrvatska 3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije