Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Nakon Donne Vekić slavila i Ana Konjuh. Borna Ćorić ispao u prvom kolu

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.01.2017.
u 10:19

U drugom kolu Konjuh ide na bolju iz ogleda između Australke Darije Gavrilove i Britanke Naomi Broady.

Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh plasirala se u utorak u drugo kolo prvog grand slam turnira sezone Australian Opena, dok je Borna Ćorić završio nastup u Melbourneu.

Konjuh je u prvom kolu sa 6-4, 6-2 pobijedila Francuskinju Kristinu Mladenović nakon sat i 21 minutu igre. Hrvatska je tenisačica za pobjedu servirala 10 aseva, a suparnica samo jedan, Konjuh je osvojila 72 posto poena na prvom servisu i suparnici je oduzimala servis četiri puta dok je svoj gubila samo jednom. Konjuh je u meču osvojila ukupno 73 poena, a Mladenović 60.

Ovo je bio drugi međusobni ogled između Konjuh, 36. tenisačice svijeta i Francuskinje, koja je 44. na WTA ljestvici, te druga pobjeda devetnaestogodišnje Dubrovkinje.

U drugom kolu Konjuh ide na bolju iz ogleda između Australke Darije Gavrilove i Britanke Naomi Broady

Borna Ćorić (ATP-59.) je završio svoj nastup na Australian Openu nakon što ga je u prvom kolu poslije gotovo tri sata igre sa 6-3, 6-4, 3-6, 7-6(7) pobijedio Ukrajinac Alexandr Dolgopolov (ATP-69.).    

Ćorić je ukupno osvojio 127 poena, a Ukrajinac 139. Dolgopolov je Ćoriću uzeo četiri puta servis, a hrvatski tenisač njemu tri puta.      

Komentara 2

LI
lipotan
11:13 17.01.2017.

congrats,trenutno Karlovic igra 5 set sa Zeballosom I vodi 13-12,nadam se prolazu.

DH
dalibor.hren
19:52 18.01.2017.

Ćorić se čuva za Davis cup!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije