Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Srna

Nakon Dinama i Šahtar je pobijedio Piast, a Eduardo je pogodio iz slobodnjaka

Srna, Eduardo
Shakhtar.com
02.02.2016.
u 22:34

Eduardo je igrao do 68., a njegov suigrač Darijo Srna do 74. minute.

Šahtar se poput Dinama za nastavak sezone priprema u španjolskoj La Mangi. Ukrajinci su danas savladali Piast, vodeću momčad poljskog prvenstva, sa 3:1. A Poljake je prije nekoliko dana nadjačao i Dinamo s pomlađenim sastavom (2:1).

Piast je bolje počeo pa je poveo golom Mraza. Kovalenko je zabio za izjednačenje, a prednost Šahtaru pogotkom je donio Eduardo da Silva. Bivši hrvatski reprezentativac pogodio je iz slobodnog udarca.

 

Konačan rezultat postavio je drugim pogotkom Kovalenko.

Eduardo je igrao do 68., a njegov suigrač Darijo Srna do 74. minute. Dodajmo kako će se Šahtar u petak u La Mangi sučeliti Dinamu.

>>Drugi poraz Dinama u La Mangi, bolji je bio Litex koji je nedavno izbačen iz prve lige

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:11 02.02.2016.

Dudu legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije