Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROČITAJTE KRITERIJE
Povratak na članak

Nakon analize brojki dolazi pitanje: Tko je bolji trener, Mamić ili Bjelica?

Naravno da se učinak Dinamovih trenera u novijoj eri promatra isključivo kroz prizmu europskoga učinka, ne samo osvojenih bodova, nego i cjelokupnoga ozračja oko kluba, pa onda i imidža, percepcije javnosti o njemu, na kraju i brojčano: koliko je taj Dinamo ili taj trener doveo ljudi na stadion. I koliko je Dinamu priskrbio financijski

Komentari 2

ST
Starotopoljanin
16:46 21.10.2020.

Naravno da je bjelica genije za mamica, ovaj ubire bjrlicine zasluge jer je stvorio ekipu respektabilnu u evropi. Szeta sto zaj dinamo ne zeli da napreduje i kada pocne dobro, srozaju ga opet. Ejkim zrenerima, profiterima.

VL
DU
Deleted user
12:17 21.10.2020.

Zavrsava tekst sa : Bjelica sveti gral???? Gosn novinar, protiv koga taj "Sveti" Bjelica igra danas (srijeda LP) ili sutra (cetvrtak EL)? Igra prijateljsku sa NkBijeloBrdo... i eto vam odgovora o tome koliko je uspjesan on kao individua. Lako je bilo osvjati bodove kad mu je taj isti Zoki kojeg osobno ne cijenim kao vrsnog trenera ali kao sportskog direktora da, doveo Olma u sastav koji je danas u top 10 evropskih razigravaca... Pa necete sada reci da je Olma stvorio bjelica? Ili da ga je on doveo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.