Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalni heroj

Naklon do poda! Nogometna zvijezda spasila život tinejdžeru: Hvala Bogu i Falcau

Radamel Falcao
Foto: Reuters/PIXSELL
23.01.2015.
u 16:55

– Zahvaljujemo Bogu i Falcau što je sve prošlo dobro. Katkada su nogometaši zaista heroji na travnjaku i izvan njega – poručila je Johnova majka Helena Fernandez.

Kolumbijska nogometna zvijezda Radamel Falcao postala je nacionalni heroj nakon što je pomogla u spašavanju života dječaka iz vlastite domovine. 

Dječak John Uyaban, 17-godišnjak, hitno je trebao transplantaciju srca, a problem je bio i u tome što ima rijetku krvnu grupu. Bio je na listi čekanja za organ više od dvije godine i liječnici su mu prognozirali još samo nekoliko mjeseci života. Tada se Johnova majka odlučila obratiti poznatom nogometašu. Kako sama kaže, u očaju više nije znala što da radi pa je s njim kontaktirala, a on je odgovorio da će se maksimalno angažirati.

Uspio je u kratkom roku pronaći donatora i uz to je uplatio novac za liječenje. Dječak je brzo operiran, a kako pišu lokalni mediji, sve je prošlo uspješno i dječak se odlično oporavlja. Uskoro bi mogao i izaći iz bolnice.

– Falcao je rekao da će se potruditi i pronaći donatora, što je i učinio. Ne znam kako, ali uspio je. Zahvaljujemo Bogu i Falcau što je sve prošlo dobro. Katkada su nogometaši zaista heroji na travnjaku i izvan njega – poručila je Johnova majka Helena Fernandez.

>>Ronaldo, svaka čast! Znate li zbog čega je izbrijao crte na glavi?

Komentara 1

DU
Deleted user
18:15 23.01.2015.

nadam se da nitko nije 'slucajno' nastradao zbog toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije