Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEGUTANTNO I OBMANJUJUĆE
Povratak na članak

Najveći skandal VAR afere! HNS potvrdio fabriciranje snimke, zbog ovoga moraju pasti otkazi

Ova nova situacija sa snimkom s utakmice Osijek - Dinamo je važnija od bilo čijih privrženja, te mora snositi ogromne posljedice unutar nadležne grupe ljudi u najvišim hrvatskim nogometnim instancama. Sama Komisija je prije nekoliko dana na tiskovnoj konferenciji žestoko kritizirala fabriciranje snimki, a ispostavilo se da su i oni u rujnu prošle godine napravili taj čin

Komentari 7

AG
Agram1960
13:44 01.03.2024.

NIGDJE NE PIŠE JE LI PENAL ILI NIJE? Ako je penal nema govora o fabriciranju i nekoj zloj namjeri, ali ako nije penal onda se može svašta misliti.

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
15:11 01.03.2024.

Oba penala za dinamo protiv Osijeka su jako dvojbena, a narocito drugi nad Pericem. Kasnije je objavljena snimka iza Osijekova gola, na kojoj se vidi da je Peric simulirao. Nije ni taknut bio. Sudacka lakrdija.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:46 01.03.2024.

Lud zbunjenog !

VL
Avatar Seurat
Seurat
16:54 01.03.2024.

A ono.... Kad se navikneš da si privilegiran u suđenju, tebi je normalno da dvi tri utakmice za redom preokreneš penalima u svoju korist, u zadnjim minutama.... Pa si ljut kad se drugi tome čude i ne vjeruju sucima, osobito nakon što te neki Balkani napunio do škrga. I obično takvi lopovi, traže lopove i namještaljke u drugima, jer znaju kako su i sami došli do prvenstava..

VL
Avatar komunistiDinamo
komunistiDinamo
13:48 01.03.2024.

A to je ništa naspram Belovog psovanja kad je Rijeka dala gol Dinamu, nedavno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.