Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Najveći prevarant: 20 godina lagao da je nogometaš

Nogometaš prevara
Foto: Printscreen Youtube
13.11.2013.
u 22:46

U 20 godina nastupio je samo tridesetak puta, ali nikad nije zabio gol.

Najveći lažljivac ili najveći prevarant u povijesti nogometa – tako svjetski mediji opisuju Carlosa Henriquea Kaisera (39), bivšeg brazilskog “napadača” čija je karijera trajala 20 godina.

U 20 godina nastupio je samo tridesetak puta, ali nikad nije zabio gol. Osim u Botafogu “igrao je” i u Flamengu, Vascu, Palmeirasu i Fluminenseu. Strategiju kojom je želio zadiviti žene Carlos je osmislio početkom osamdesetih kada se družio s brazilskim zvijezdama poput Romarija, Branca, Ricarda Roche i drugih.

Kad god bi oni potpisali nove ugovore, uvjerili bi svoje klubove da pruže priliku i “nadarenom” Henriqeu u obliku tromjesečne probe. Kada bi došao na provjeru tvrdio je da mu treba još nekoliko tjedana da dođe u formu. Nakon što bi došao trenutak kad mora pokazati svoje vještine, pri prvom kontaktu s loptom simulirao bi ozljedu.

Liječnici nisu mogli precizno utvrditi težinu ozljede. Dok je igrao u Botafogu stalno je nosio mobitel i razgovarao na engleskom tvrdeći da ga traže europski klubovi. Klupski liječnik je dok se Carlos tuširao slučajno otkrio da je mobitel zapravo igračka.

Jednom se ipak trebao naći u momčadi. Bio je na klupi i trener mu je rekao da se zagrije. Kako bi izbjegao ulazak u igru, započeo je svađu s navijačima koji su vrijeđali predsjednika kluba i njegove suigrače. Nakon toga ga je predsjednik pozvao na razgovor.

– Predsjedniče, otac mi je preminuo, a ovdje sam upoznao vas, svog novog oca. Ne mogu podnijeti da vas vrijeđaju – kazao mu je Carlos i za nagradu dobio produljenje ugovora. Kada je potpisao za Ajaccio dočekalo ga je tisuću navijača, no da bi izbjegao trening sve je lopte napucao u publiku!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije