Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA KALAUS

Najveći derbi ženskog rukometa: "Priprema za utakmicu je neobična"

Zagreb: Utakmica 5. kola skupine A Europske lige rukometašica, RK Lokomotiva Zagreb - Sola HB
Goran Stanzl/PIXSELL
11.03.2022.
u 16:02

- Mislim da u ovoj utakmici favorita nema, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da igramo najbolje što možemo i pobijedimo.

Rukometašica i kapetanica Lokomotive Dora Kalaus s velikim nestrpljenjem očekuje subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Podravke koja se igra u Zagrebu, s početkom u 18 sati.

U pitanju je utakmica 17. kola, a trenutačno je Lokomotiva vodeća ekipa na ljestvici sa svih 15 pobjeda. Podravka je odmah iza zagrebačke ekipe te ima 14 pobjeda i jedan poraz, što znači kako bi subotnji ogled mogao umnogome odlučiti o izgledu samog vrha ljestvice.

- Ovo nam je najvažnije utakmica sezone, a priprema za utakmicu je, kao cijela ove sezona, nekako neobična. Prvi put smo se skupile nakon brojnih ozljeda, priključile su nam se Stela Posavec i Ivana Dežić. I inače bi ta priprema bila taktički jaka i teška, a sada je to sve na višoj razini jer sada imamo dvije jednake postave s mogućnostima izmjene, pa će nam ove pripreme uoči Podravke jako dobro doći. Vjerujem da ćemo nakon meča u subotu znati tko su prvakinje Hrvatske. Nikada nisam osvojila dvostruku krunu i tome se veselim ove godine - rekla je Kalaus.

Trener Lokomotive Nenad Šoštarić također se nada pobjedi protiv izravnih suparnica za sam vrh ljestvice.

- Mislim da u ovoj utakmici favorita nema, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da igramo najbolje što možemo i pobijedimo. Podravka ima odlične, vrhunske, igračice. Mi smo mlađa ekipa koja ima potencijal i koja je ove godine izrastala. Vjerujem u cure i vjerujem u ono što radimo i vjerujem u svu onu muku koju prolazimo zajedno. Vjerujem da ćemo odigrati jako dobru utakmicu, a onda očekujem pobjedu - zaključio je trener Lokomotive.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije