Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad nemaš sreće
Povratak na članak

Najveća sportska prokletstva među kojima je i Dinamo

– Proklinjem Benficu i portugalski nogomet, ni za sto godina više nećete biti europski prvaci – rekao je Guttman prije 55 godina.

Komentari 5

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
11:49 23.08.2017.

Bolje da konačno skinemo prokletstvo s naše domovine...

VL
DU
Deleted user
12:17 23.08.2017.

Predlažem bacanje novčića da se utvrdi jeste li za V.L. kakav oduvijek znamo ili ovaj novi koji nas obasipa vestima iz regiona !

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:37 23.08.2017.

na ovaj clanak treba sa svih strana urinirati.

VL
SL
sljemesava
22:25 23.08.2017.

Nije istinita legenada o bacanju novčića u Maksimiru. Prava istina je sljedeća: novčić se bacao na atletskoj stazi i novčić je trebao pasti na tartan. Sudac je loše bacio novčić i isti je padao prema travnjaku umjesto na tartan. Sudac je u zraku preusmjerio novčić na tartan i on je pao na stranu Slovana. Zambata se zbog toga bunio, sudac je to uvažio i ponovno bacio novčić koji je ovaj put ispravno pao na tartan ali ovaj put na Dinamovu stranu.

VL
MI
mixmagnus
07:21 26.08.2017.

A prokletstvo glede silaska HR repke sa postolja u Ateni 1995? Poslije toga nista ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.