Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najveća donacija hrvatskom nogometu!

KiK Textilien
Foto: PR FOTO
1/16
PR
Autor
PR članak
04.07.2015.
u 08:00

Njemački KiK Textilien povodom akcije „Maknimo djecu sa ulicedonirao preko 15.000 dresova hrvatskim nogometnim klubovima! U prvom i drugom krugu, 140 hrvatskih nogometnih klubova, svih rangova lige KiK je potpuno besplatno opskrbio setovima dresova za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a setovi se sastoje od gornjeg i donjeg dijela, štucna te sportskih torbi. Prepoznatljivi KiK-ovi dresovi moći će se vidjeti na našim nogometašima vec ove sezone!

Detaljan popis svih klubova sa fotografijama momčadi objavljen je na službenoj facebook stranici KiK Hrvatska.

Najveći europski trgovac odjećom, njemački KiK Textilien u najvećoj krizi, a uoči početka nove sezone, pružio je ruku hrvatskim nogometnim klubovima donirajući preko 15.000 nogometnih dresova za sve natjecateljske kategorije. Na popisu najveće sportske donacije u Hrvatskoj našlo se čak 140 klubova.

„Zbog besparice je većina hrvatskih nogometnih klubova pred gašenjem, pri čemu su posebno ugrožene škole nogometa za najmlađe. Upravo zato KiK pruža svoju ruku. Popularizacija i pomoć hrvatskim nogometnim klubovima, dio je akcije spašavanja djece od ulice i nasilja.“ potvrdio je Petar Burazin, direktor KiK Hrvatske i Slovenije - donator akcije.

Nogomet je najpopularniji i najmasovniji sport, no mnogo je onih koji zbog nedostatka sredstava nisu u mogućnosti održavati klubove, posebice nogometne škole.

„Zdrav život i natjecateljski duh važno je poticati među mladima! Za vrijeme trajanja ove akcije nismo gledali iz koje sredine klubovi dolaze niti u kojem rangu se natječu. Jedini kriterij bio je da je klub registriran i da pomognemo potrebitima.” izjavila je Nataša Đuričić iz Plasman grupe - organizator akcije.

Akcija je bila vrlo uspješna i u razmatranju je ponovno pokretanje iste, a u kojem slučaju ćemo Vas obavijestiti na facebook stranici KiK Hrvatska.

Do tada želimo puno uspjeha našim klubovima!

Želite prijaviti greške?