Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pobjede
Povratak na članak

Najuspješniji izbornik u povijesti Hrvatske pokazao da je veliki gospodin, Zlatko Dalić se poklonio navijačima

„Ovo nije naš kraj, idemo dalje. Dali smo opet maksimum, ovo je zajednička pobjeda svih nas. Neka zbog toga uživa svaki Hrvat. Mi možemo puno toga napraviti. Imamo drugo polufinale u nizu na svjetskim prvenstvima. Uistinu sam sretan čovjek“, zaključio je.

Komentari 4

BE
Berri
21:16 09.12.2022.

Dalić reprezentaciju vodi savršeno, miran je mudar, ponekad mi to izgleda ziheraški, ali ima rezultat kojemu se svi mogu samo diviti. Dalić nema individualno najbolje igrače, ali je stvorio jedan mudri i borbeni tim. Ima i nevjerojatnu sreću, a malo je ljudi koji su podarili toliko snažnih domoljubnih emocija kao Dalić i njegovi dečki. Dalićeva Hrvatska je jedan miran i izbalansiran tim, a za još jednu stepenicu potreban nam je i dalje ovakav Livaković i barem dvojica koji će zabiti gol. Ima dosta vremena za odmor.

VL
HR
Hrast2
23:10 09.12.2022.

To je moj Hrvat, to je moja Domovina. ❤️

VL
TO
tonimusante
23:19 09.12.2022.

Gospodin kao što je i izbornik Japana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.