Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko zanimanje za Zagreb Winter cup

Najstariji hrvatski klub igrat će revijalnu utakmicu

28.11.2022.
u 14:59

Jedno od iznenađenja jest i da se ove godine vraća revijalna utakmica, u kojoj reprezentacija turnira, sastavljena od igrača koji nastupaju u kategorijama U-17, U-19 i U-21, odmjerava snage protiv jednog jakog seniorskog sastava

Deveto izdanje Zagreb Winter Cupa, najjačeg ženskog futsal turnira u regiji i najmasovnijeg među mlađim kategorijama održat će se od 17. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. godine, a radi velikog interesa prijave za turnir produžene su do petka, 2. prosinca. 

- Veseli nas što i ove godine dolaze ekipe iz udaljenijih krajeva, pa čak i iz inozemstva. I za ovo izdanje pripremamo brojna iznenađenja, a kao i svake godine i dalje ćemo pažnju usmjeravati na razvoj ženskog futsala i medijsku promociju mladih sportaša - rekao je Dario Klepo, dopredsjednik Organizacijskog odbora turnira. 

Jedno od iznenađenja jest i da se ove godine vraća revijalna utakmica, u kojoj reprezentacija turnira, sastavljena od igrača koji nastupaju u kategorijama U-17, U-19 i U-21, odmjerava snage protiv jednog jakog seniorskog sastava

Tako će ove godine protivnik reprezentacije turnira bit će MNK Uspinjača – Gimka, najstariji hrvatski futsal klub te jedan od najbolje organiziranih klubova na ovim prostorima.

Uspinjača – Gimku s klupe vodi proslavljeni bivši malonogometaš Dino Kovač, a vodstvo kluba čine najpoznatija braća hrvatskih parketa, Kujtim i Korab Morina.

Prijave za Zagreb Winter Cup, koje su u završnoj fazi, mogu se izvršiti isključivo putem službene web stranice turnira: www.zgwintercup.eu, a kotizacija iznosi 399 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije