Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZNAJTE VERU

Najstarija navijačica na svijetu: I u 100. godini strastveno navija za Norwich

Vera Brighton
Foto: screenshot/youtube
1/2
30.12.2013.
u 10:58

Norwich prati od 20-ih godina prošlog stoljeća, a na utakmice je prestala ići u dobi od 76. godina. Utakmice sada prati u toplini svog doma.

Vera Brighton nedavno je proslavila 100. rođendana, a kako i dalje strastveno navija za engleskog premierligaša Norwich, vjerojatno je i najstarija nogometna navijačica na svijetu.

Za njezin stoti rođendan Norwich je kod kuće  igrao protiv Manchester Uniteda i izgubio 0:1.

- Na moj rođendan svi smo se okupili i gledali utakmicu. Bilo bi lijepo da smo pobijedili, ali bar smo dobro odigrali. Zaslužili smo barem bod, ali je United ipak pobijedio. Život ide dalje - kaže Vera.

Norwich prati od 20-ih godina prošlog stoljeća, a na utakmice je prestala ići u dobi od 76. godina. Utakmice sada prati u toplini svog doma.

- Moj sin i njegova žena i dalje idu na svaku utakmicu. Colin ima 77 godina, a njegova žena 73. Na mlađima svijet ostaje - kaže Vera, koja je otkrila tajnu dugovječnog života.

- Svi u obitelji dugo živimo. Svaki dan jedemo ribu jer smo vlasnici prodavaonice svježe ribe koja je u našoj obitelji već gotovo 200 godina - zaključila je kroz smijeh Vera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije