Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacio tvrdnje

Najskuplji igrač svijeta ostaje u Parizu: Želim europski naslov s PSG-om

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.07.2018.
u 11:53

Nije tajna da želim s PSG-om osvojiti europski naslov. To je moj cilj. A imam i ugovor s PSG-om pa je neozbiljno od medija da me šalju u Madrid - izjavio je Neyma

Brazilska superzvijezda Neymar odbacio je tvrdnje medija da prelazi u Real Madrid te je kazao da želi ostati u pariškom PSG-u.

- Nije tajna da želim s PSG-om osvojiti europski naslov. To je moj cilj. A imam i ugovor s PSG-om pa je neozbiljno od medija da me šalju u Madrid - izjavio je Neymar za brazilsku TV-postaju Fox. Mnogi mediji tvrde da Neymar pregovara s Realom nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus. 

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Brazilac je prošle godine postao najskuplji igrač svijeta nakon što je iz Barcelone prešao u PSG za rekordnih 222 milijuna eura.

Neymar je s PSG-om osvojio francusko prvenstvo i Kup, ali je u Ligi prvaka ispao već u osmini finala. S reprezentacijom Brazila je ispao u četvrtfinalu mundijala od Belgije (2-1).

>> Pogledajte galeriju s dočeka Mariju Mandžukiću

Neymar
1/13
Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pajkoslava2
13:01 20.07.2018.

meni stvarno nije jasno po čemu on to vrijedi 222 milijuna eura...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije