Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUEPIDEMIJSKE MJERE

Najpoznatiji par ne smije se družiti u olimpijskom selu: 'Ne mogu je dotaknuti niti biti s njom'

Mikaela Shiffrin
Instagram
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.02.2022.
u 15:03

I Shiffrin i Kilde su smješteni u olimpijskom selu u Yanqingu, gdje će biti održana sva natjecanja u alpskom skijanju, ali zbog strogih protuepidemijskih mjera ne smiju se družiti.

Najpoznatiji par iz skijaškog svijeta, američka zvijezda Mikaela Shiffrin i norveški specijalist za brze discipline Aleksander Aamodt Kilde, trenutačno se nalaze u alpskom olimpijskom centru u Yanqingu, ali većinu komunikacije obavljaju digitalnim putem.

"Vidim ju, ali ju ne mogu dotaknuti ili biti s njom", izjavio je Kilde za austrijsku novinsku agenciju APA nakon prvog spustaškog treninga održanog u četvrtak, na kojem je imao sedmo vrijeme (1:44.41 minuta), a najbrži je bio Švicarac Stefa Rogentin (1:44.00).

I Shiffrin i Kilde su smješteni u olimpijskom selu u Yanqingu, gdje će biti održana sva natjecanja u alpskom skijanju, ali zbog strogih protuepidemijskih mjera ne smiju se družiti.

Unatoč svemu, Kilde je izjavio da je Mikaelu "lijepo vidjeti u blizini" te potvrdio da su uspjeli i večerati zajedno, ali su između njih bile plastične pregrade.

"Uživali smo u tome", rekao je Kilde koji je među favoritima za odličja u spustu i superveleslalomu, dok bi Shiffrin mogla biti u lovu na pet medalja.

Podsjećamo, Shiffrin je najtrofejnija skijašica današnjice (dvostruka olimpijska i šesterostruka svjetska prvakinja), a u karijeri ima čak 72 pobjede i 114 postolja u Svjetskom kupu te tri Velika kristalna globusa i šest slalomskih globusa. U Zagrebu je pobijedila četiri puta (2013., 2015., 2018. i 2019.). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije