Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predborba Hrgoviću

Najpoznatija hrvatska boksačica borit će se sa Srpkinjom Evom Bajić

Ivana Habazin
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
21.11.2018.
u 18:58

Dvadesetdevetogodišnja Ivana će se sučeliti sa 34-godišnjom Srpkinjom Evom Bajić (14-0, 9 KO), boksačicom koja joj je nanijela prvi poraz u profesionalnom ringu, ali pod djevojačkim prezimenom Halaši.

Najpoznatija hrvatska boksačica Ivana Habazin (19-3, 7 KO) ponovo će izaći pred zagrebačku publiku. Prvakinja organizacije IBO u srednjoj kategoriji nastupit će u glavnoj predborbi priredbe na kojoj će, opet, glavna zvijezda biti Filip Hrgović (8. prosinca u Draženovu domu).

Habazin će tako biti svojevrsni nadomjestak za nenastupanje neporaženog splitskog teškaša Petra Milasa (13-0) koji se ozlijedio na treningu pa je otpao njegov nastup protiv Ukrajinca Radčenka.

Dvadesetdevetogodišnja Ivana će se pak sučeliti sa 34-godišnjom Srpkinjom Evom Bajić (14-0, 9 KO), boksačicom koja joj je nanijela prvi poraz u profesionalnom ringu, ali pod djevojačkim prezimenom Halaši.

- Ubzuđena sam zbog nove borbe u Zagrebu. Bilo je sjajno boksati pred domaćom publikom prošli put, osobito jer je to bio prvi događaj takve važnosti. Još sam uzbuđenija zbog nove borbe s Evom koja mi je nanijela prvi poraz pa je moja motivacija tim veća. Tu borbu sam izgu bila jer se nisam adekvatno pripremila i sama sam sebe pobijedila. Vjerojatno se ona smatra favoritkinjom, no ja ću biti spremna ovaj put pobijediti. Štoviše, imam sjajan tim i trenera Jamea Ali Bashira i vjerujem da ovu borbu mogu završiti – najavila kazala je Habazin.

>> Pogledajte Thompsonov nastup uoči Hrgovićeve borbe

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:09 22.11.2018.

srpikinja !!!! haahaaahaaaa !!! Jadni ti srpi gdje su oni od Hrvata u bilo kome smislu.....!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije