Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martina Hingis

Najmlađa osvajačica Grand Slama u 38. godini čeka prvu bebu

Martina Hingis
Steven Paston/Press Association/PIXSELL
01.10.2018.
u 12:09

Hingis je najmlađa osvajačica Grand Slama.

Martina Hingis, nekadašnja najbolja tenisačica svijeta u nedjelju je proslavila 38. rođendan, objavivši da sa suprugom Haraldom Leemannom čeka bebu. 

"Svima hvala na rođendanskim čestitkama! Sretna sam što s vama mogu podijeliti vijest o tomu da ga posljednji put slavimo udvoje... uzbuđena sam i sretna što ćemo uskoro biti tročlana obitelj", tvitala je, ne objavivši datum djetetova rođenja.

Hingis je najmlađa osvajačica Grand Slama. U vrhu ženskog tenisa provela je 209 tjedana.

Poznata je po nadimku "Švicarska Miss" i neobuzdanom temperamentu na terenu i izvan njega. Među njezinim značajnijim sportskim rezultatima je pet osvojenih Grand Slam turnira u singlu, 9 u paru i jedan u mješovitom paru.

Prošle se godine povukla iz aktivnog tenisa te je u srpnju ove godine ušla u drugi brak, ovaj put sa sportskim liječnikom Harryjem Leemanom.

Pogledajte video: Verdasco izgubio živce i izderao se na sakupljača loptica

Komentara 1

DU
Deleted user
22:56 01.10.2018.

I njoj je Švabo zabibiberio ko i Ivanovićki kako mogu Švabe a mi ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije