Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HR-klasik u YU-ligi
Povratak na članak

Najljepši derbi 1984.: Mlinka - Baka 2:2

“Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska, sa njima se ponosi čitava Hrvatska”

Komentari 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:31 14.03.2015.

zeuse, ti stvarnzelis usporediti nekakvog Zajeca I Krancara s Vujovicima I Zungulom? Jesu li zapadni klubovi kupovinom I milijunskim placama istimatakdjer bili otplaceni od skj? Za razliku od malih nebitnih klubova u kojima su zavrsavali igraci dinama?

VL
HI
Hik
17:45 14.03.2015.

@zvonko zeus: Ne sjecas se dobro. Zajec je stalno igral za Jugu i bil je glavni igrac (sjeti se kak je 1982 skrivil lazni penal protiv Spanjolske). Kranjcar je bil los, a Mlinaric i Deveric su bili dobri ali je bilo boljih (Safet Susic, Gudelj, Vujovic). Deveric je bil nas najbolji igrac 1984 kad smo bili 3 na OI u LA. Vujovic je znal iznudit kazneni udarac bolje neg itko drugi. Zungul nije puno igral za Jugu, Vujovici jesu, ali su bili dobri.

VL
Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
11:16 14.03.2015.

Na povraćanje mi ide ex yu federacija , liga koja nije stvorila ništa . Zajec , kranjčar , Deverić , Mlinarić i ostali genijalni igrači nisu mogli ni pomirisati dres yu-federacije . Hm........ali zato su "dalmatinci" kao Žungul , Vujovići i slični nakupili nastupa , da mi je znati kojim putem haha ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.