Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLF

Najjači turnir u Hrvatskoj

23.10.2002.
u 00:00

ZAGREB - Na golfištu Golf Country kluba Dolina kardinala koje se nalazi u selu Mirkopolju nedaleko od Krašića, u organizaciji tvrtke Golf 2000 održat će se četvrti "Croatia Open", otvoreno golfsko prvenstvo Hrvatske.

Direktor turnira Matej Majić nada se da će ovogodišnji turnir, koji traje od petka do nedjelje (25. - 27. listopada), biti najjači dosad.

- Na turniru će se natjecati profesionalci i amateri. Nagradni fond za profesionalce je 15.000 eura, prva nagrada iznosi 4000 eura (prvih 12 bit će nagrađeno). Očekujemo nastup stotinjak natjecatelja, od toga dvadesetak profesionalaca iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije, Škotske i drugih europskih zemalja - rekao je Matej Majić.

Prva dva dana tog PRO-AM turnira u flightu (grupama) će igrati zajedno jedan profesionalac te dva ili tri amatera (ovisno o broju prijavljenih), dok će u nedjelju profesionalci igrati posebno. Taj je turnir najjače golfsko natjecanje u Hrvatskoj i oni koji svrate u krašićki kraj moći će uživati u kvalitetnom golfu. (I. C.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije