Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zalutao u ring

Najgori debi u povijesti boksa: Izgledao je kao jelen ispred vlaka

Emanuel Williams
Foto: Screenshot
21.11.2018.
u 14:13

Nesretnik je stradao već nakon 84 sekunde

Emanuel Williams, 20-godišnji američki borac, nije pobijedio u svojoj prvoj profesionalnoj boksačkoj borbi, ali je zato odmah osvojio titulu najgoreg debitanta u povijesti tog sporta.

Taj su mu naslov dodijelili gledatelji koji su u petak svjedočili njegovoj katastrofi u ringu u Oklahoma Cityju, nastupu koji je na trenutke djelovao toliko tragikomično kao da je riječ o nekakvoj prvotravanjskoj šali.

Nesretnik je pokleknuo već nakon 84 sekunde protiv godinu dana mlađeg sunarodnjaka Johna Rincona, također debitanta, a prizori su bili toliko bizarni da su se čak i komentatori ESPN-a počeli smijati.

I doista, budući da se jedva branio, Williams je djelovao baš kao zbunjeni jelen ispred vlaka, s naglaskom na to da je i prilikom napada djelovao poput nevještog školarca kojeg je netko uvjerio da ima šanse ako će jako mahati.

Kada je shvatio protiv kakvog je protivnika boksao, Rinconu uopće nije bilo do slavlja, ali ga je barem mogla utješiti misao da momka nije morao dugo tući.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
ante555
15:26 21.11.2018.

Ovaj jadničak pada, sudac broji, svira kraj a njemu nitko ne prilazi da mu bar pomogne ustati. Bas tužno.

Avatar Pinokio
Pinokio
17:53 21.11.2018.

Glupostost. Mlad je i neikusan. Izgubio je zrak i jedino mu treba vrijeme da se oporavi. To se cesto dogadja i nije tragedija.

QU
quovadis
17:32 21.11.2018.

Ima isti napad kao Hrvatska nogometna repka (nikakav...).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije