Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE BOLNO
Povratak na članak

Najgore što je Dinamo mogao dobiti iz derbija, dobio je: Gube zvijezdu pred EL?

Modri su zasigurno dobro proslavili pobjedu, ali su se morali vratiti u realnost: Gube li svoju zvijezdu za Krasnodar?

Komentari 6

Avatar acivij
acivij
23:26 13.02.2021.

"Dinamov se vratar uhvatio za preponu u 65. minuti susreta i pao na pod." ............................................................................................................................................................................ Nevjerojatno! Još jedna novinarka koja ne zna da se podovi isključivo nalaze u zatvorenom prostoru - prostorijama! ............................................................ Nogometno igralište nije prostorija i Dinamov vratar je pao na travnjak ili na tlo, ali nikako na pod!

VL
Avatar smradmin
smradmin
23:41 13.02.2021.

Sad neki s velikom zebnjom čekaju hoće li sutra, preksutra moći objaviti svoju "lošu vijest"

VL
MA
Marsi
02:25 14.02.2021.

"golmana".....mislio si valjda reci "vratara", ali je vazno izigravati Engleza...

VL
RO
roland
08:23 14.02.2021.

Uvijek je bilo toga! Dok jednom smrkne, drugom ne svane! Zagorac ima svoju priliku!

VL
ST
sttipe
12:41 14.02.2021.

Nevjerovatno je da nitko nije komentirao Ademijev "šakomicin" u 50', jer se na ponovljenoj snimci iz aviona vidija!!! Ono je čist crveni karton + 3-4 utakmice kazne!!! Onog se udarca Mirko Filipović ne bi sramija u oktogonu!!! Biža mu je igrač uz aut liniju, i on ga je udrija šakom u glavu, namjerno, jer je bija u raskoraku i trku, i nije ga moga nogom ni laktom dobavit!!! Sudac to možda nije moga vidit, ali pomoćni i var soba su morali!!! Mada je moj dojam, na temelju kriterija niza loše sviranih "sitnica" za dinamo, da je prijetnja mlađeg daltona, itekako ozbiljno shvaćena!!! Ruka termofriza, uz tjelo?? Do lakta... Balun nije " liznija" tjelo, ali je zapea za dlan cili pedalj dalje od tjela!!! I tako nije proširen volumen, kad dlan počinje "pedalj od tijela"??? Oće li dinamovom protivniku tako tumačit penale??? Petković dobiva faul nakon sudara leđa o leđa, "sitni" faul za nabačaj u 16, 5 metri od kruga centra... Vrime je da se sve suce iz 3 lige, ubaci u 1., a ove tamo. I da se ocjenjuje i Var soba, jer ovakav Var je više problem nego rješenje!!! Dragi Slavonci, držanje vriće kad tad dođe na naplatu!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.