Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPRAŠTA SE

Najgore mi je bilo kada me Ćiro optužio da sam prodao utakmicu

Zvjezdan Misimović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
17.05.2018.
u 13:34

Sporna utakmica bila je u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Portugala 2009.

Od dresa reprezentacije BiH u prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore 28. svibnja u Zenici oprostit će se Emir Spahić, Vedad Ibišević i Zvjezdan Misimović.

– Nadam se da će to biti fina utakmica, pun stadion, dobra atmosfera. Sigurno će to biti  poseban dan za mene, Vedu i Spahu. Jedva čekam  – rekao je za BiH.ba Misimović.

Zvjezdan Misimović
1/11

Misimović je za zmajeve odigrao 84 utakmice i zabio 26 golova. Prisjetio se najboljeg, ali i najgoreg trenutka u reprezentaciji.

– Najbolji je sigurno bio plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazil, nema sumnje u to, a možda najgori kada me Ćiro optužio da sam prodao utakmicu.

Sporna utakmica bila je u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Portugala 2009. koju je Misimović propustio zbog navodne ozljede koljena, a tri dana poslije je zaigrao za Wolfsburg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije