Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže David Oliver

Najbrži Amerikanac na 110 m prepone na Hanžeku

david oliver
arhiva
26.08.2012.
u 18:00

David Oliver bio je poprilično loš u skoku u dalj i troskoku, a jednog dana treneru je trebao preponaš, pa je pozvao njega.

Američki preponaš David Oliver već danas stiže u Zagreb. Odmah poslije sinoćnjeg mitinga Dijamantne lige koji je bio u Birminghamu uputio se u Hrvatsku, gdje će 4. rujna nastupiti na memorijalnoj utrci na 110 metara prepone. David Oliver najbrži je Amerikanac i treći najbrži čovjek svih vremena na 110 metara prepone! Rekord 12.89 sekundi postavio je 2010. u Parizu. U toj disciplini završio je slučajno. Bio je poprilično loš u skoku u dalj i troskoku, a jednog dana treneru je trebao preponaš, pa je pozvao njega.

David je već \"stari\" gost Hrvatske. Pobijedio je na Kupu kontinenata u Splitu, a vidjeli smo ga lani na Hanžeku. Tada je u Zagrebu bio treći, iza Roblesa i Richardsona.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:51 26.08.2012.

Koji momcina,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije