Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lige petice

Najbolji u 2015.: Iznenadit će vas tko je uz Arsenal i Barcelonu

Arsenal - Liverpool
Foto: Press Association/Pixsell
17.04.2015.
u 18:07

Topnici nezaustavljivo marširaju, uostalom najbolje to potvrđuje prosjek bodova koji im iznosi čak - 2.53.

Gledajući rezultate u 2015. godini i osvojene bodove, Arsenal je najuspješnija momčad iz Liga petice. Topnici nezaustavljivo marširaju, uostalom najbolje to potvrđuje prosjek bodova koji im iznosi čak - 2.53. U 13 utakmica u Premier ligi topnici su osvojili 33 boda.

Barcelona je na drugom mjestu. Momčad s Nou Campa osvojila je najviše bodova u odnosu na konkurenciju, čak 37, ali je i odigrala 15 utakmica (prosjek: 2.46).

Na trećem mjestu iznenađujuće je Borussia M'gladbach. Pričalo se uglavnom o žuto-crnima, ali njihov imenjak iz Mönchengladbacha čak je impresivniji. Osvojili su 27 bodova u 11 utakmica i imaju prosjek od 2.45 bodova po utakmici u Bundesligi.

Koji su još klubovi u TOP 11 najuspješnijih pročitajte OVDJE.

>>Uefi nisu svi jednaki: novac i profit uvijek ispred svega

Komentara 2

VI
virkom
18:18 17.04.2015.

Nakon ovog famoznog naslova mislio sam da je Dinamo u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije