Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVA DO KROVA

Najbolji treneri zarađuju preko 15 milijuna eura godišnje, evo tko je najbolje plaćen

Mourinho Ancelotti
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
25.03.2015.
u 16:29

Diego Simeone produžio je ugovor s Atletico Madridom do 2020. Radit će za šest milijuna eura godišnje i biti najbolje plaćeni čovjek u klubu. No, nije ni među deset najbolje plaćenih trenera svijeta

Najbolji trener Primere prošle sezone Diego Simeone produžio je ugovor s Atletico Madridom do 2020. Radit će za šest milijuna eura godišnje i biti najbolje plaćeni čovjek u klubu. No, nije ni među deset najbolje plaćenih trenera svijeta, piše Goal. Evo tko ima najbolja primanja.

5. Louis van Gaal (Nizozemska/Manchester United) - 9,9 milijuna eura - Nizozemac je s reprezentacijom napravio odličan posao, dok se u Unitedu još uvijek podosta muči. Crveni vragovi su puno potrošili za pojačanja, ali dosta ih košta i trener koji se ne bori za naslov, a (zasad) nije osigurao ni Ligu prvaka.

4. Arsene Wenger (Arsenal) - 11,3 milijuna eura - Francuza s Emiratesa može se gledati kroz dvojaku prizmu. U posljednjih 10 godina osvojio je tek jedan FA kup, no zato je s politikom kupovanja, pa skupe prodaje mladih talenata otplatio dobar dio novog stadiona. Nakon 19 godina u klubu, ne čudi da ga toliko plaćaju, unatoč slabim rezultatima.

3. Pep Guardiola (Bayern Munchen) - 15,2 milijuna eura - Kategoriju 'superteškaša' započinjemo Kataloncem koji je od svoje Barcelone stvorio možda i najbolju momčad u povijesti. S Bayernom, kao još iskusniji, daje naznake da može raditi čuda, no na kraju će se njegov učinak u Bavarskoj mjeriti samo pitanjem: Je li osvojio Ligu prvaka, ili ne?

2. Carlo Ancelotti (Real Madrid) - 15,5 milijuna eura - Talijana mnogi s pravom smatraju jednim od najboljih trenera u posljednjih nekoliko desetljeća. Osvojio je u prvoj sezoni s kraljevskim klubom famoznu 'decimu' u Ligi prvaka, bio je i prvak svijeta. No, nije najplaćeniji trener na svijetu...

1. Jose Mourinho (Chelsea) - 17,9 milijuna eura - Može se debatirati je li on najveći trener (današnjice ili svih vremena, tvrdi se i jedno i drugo), mnogi ga ne vole (zbog igre njegovih momčadi i karaktera), no on je najkarizmatičniji. Oko njega je uvijek show, on je zaista special one. Da, i uvjerljivo je najskuplje plaćen na svijetu...

>> Čitavi članak pročitajte na portalu Goal.com

>> Mourinho sprema nemoralnu ponudu za dvojac iz Reala!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije