Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što im ne ide

Najbolji strijelci u ligama petice ne zabijaju iz ovih situacija...

Cristiano Ronaldo
UESyndication/PIXSELL
02.01.2015.
u 12:00

Goal donosi statistiku i grafike pogodaka koje postižu najbolji strijelci liga petica ove sezone.

Razlika između Cristiana Ronalda (Real Madrid) i Sergija Agüera (Manchester City), najboljih strijelaca dosadašnjeg dijela sezone 2014/2015. La Lige, odnosno Premier League, je u 15 postignutih pogodaka. No, obojica, zajedno s najboljim strijelcima Bundeslige (Alexander Maier, Eintracht Frankfurt), Serie A (Carlos Tevez, Juventus) i Ligue 1 (Alexandre Lacazette, Lyon) su jednaki u jednoj statističkoj kategoriji.

O kojoj je kategoriji riječ otkrijte na portalu Goal.com.

Također Goal donosi statistiku i grafike pogodaka koje postižu najbolji strijelci liga petica ove sezone: tko ima najbolji prosjek minuta za gol, a tko najviše zabija kad je sve odlučeno.

>>Jelavić sjajnim lobom zavio u crno bivši klub, Southamptonu dvoboj s Arsenalom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije