Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akrobatski rock'n'roll

Najbolji plesači Zagreba okupirat će 23. veljače sportsku dvoranu Dubrava

akrobatski rock'n'roll
Foto: Rock'n'roll klub Limbo Rock
1/4
13.02.2019.
u 14:56

Na natjecanju će sudjelovati svi Zagrebački polaznici škola rock'n'rolla te svi registrirani natjecatelji pri Hrvatskom rock'n'roll Savezu iz Zagreba

U subotu 23. veljače održat će se 16. prvenstvo Grada Zagreba u akrobatskom rock'n'rollu. Natjecanje se održava u sportskoj dvorani Dubrava, Ulica Gjure Prejca 2. 

Početak natjecanja je u 12 sati, a velika završnica u 16 sati. Organizator natjecanja je Rock'n'roll klub Limbo Rock iz Zagrebačke Dubrave.

Na natjecanju će sudjelovati svi Zagrebački polaznici škola rock'n'rolla te svi registrirani natjecatelji pri Hrvatskom rock'n'roll Savezu iz Zagreba.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije