Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo

Najbolji osnovnoškolci kreću u lov na medalje

Otvorenje prvenstva Osnovnih škola
Foto: VL
1/5
27.04.2017.
u 16:28

U sklopu svečanosti prikazan je video film s kojim je najavljeno 24. Svjetsko prvenstvo srednjih škola u košarci koje će se održati u Poreču od 29. travnja do 7. svibnja

Nakon srednjih škola na državno prvenstvo pristigle su nam i osnovne škole iz cijele Hrvatske. U porečkoj sportskoj dvorani Intersport održano je otvorenje državnog prvenstva za osnovne škole na kojem su se predstavile 84 škole iz 19 županija.

Svečanost je započela izvedbom hrvatske himne u izvedbi vrlo talentirane glazbenice Natali Radovčić. 

Nakon predstavljanja uslijedio je govor predsjednika HŠSS gospodina Nikola Perković, prof.  Tom prilikom gospodin Perković je rekao :

- Molim vas još jednom da pokažete svoju sportsku vještinu, a izvan terena da se prikažete kakvi jeste, dobri ili čak odlični učenici jer predstavljate vašu školu, županiju i obitelj. 

Poslije govora predsjednika uslijedili su razni glazbeni, pjevački te plesački nastupi pred prepunom dvoranom.

U sklopu svečanosti prikazan je video film s kojim je najavljeno 24. Svjetsko prvenstvo srednjih škola u košarci koje će se održati u Poreču od 29. travnja do 7. svibnja. Ovo veliko događanje za hrvatski sport moći će pratiti gledatelji širom svijeta u izravnom televizijskom prijenosu na Olimpic channel kanalu. Svečano otvorenje završilo je uz pjesmu i veliko veselje publike te velikim lasers show-om. Državno prvenstvo time je službeno započelo. Neka najbolji pobjedi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije