Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu prinove

Najbolji mladi igrač Australije Luštica na provjeri u Hajduku

'lustica2_nnn_spo_240311'
''
24.03.2011.
u 19:43

Već po prvom treningu, premda je prerano za neke šire ocjene, vidi se da je Steven Peter Luštica zanimljiv – rekao je sportski direktor Ivica Kalinić.

Jedan od najnadarenijih nogometaša Australije Steven Peter Luštica stigao je na desetodnevnu provjeru u Poljud. Mladić, koji 12. travnja puni 20 godina, proglašen je najboljim igračem Australije u dobi do 19 godina, stalni je reprezentativac mlađih kategorija, a igra na poziciji ofenzivnog veznog. Naravno, ne treba ni spominjati njegove hrvatske korijene.

Josip Skoko bio veza

– Ovo je neka provjera da bismo odlučili hoćemo li ga uzeti na ljeto. Već po prvom treningu, premda je prerano za neke šire ocjene, vidi se da je Luštica zanimljiv – rekao je Hajdukov sportski direktor Ivica Kalinić.

Luštica nosi dres Gold Coast Uniteda, a iz Hajduka su, raspitujući se o njegovim kvalitetama, stupili u kontakt i s bivšim kapetanom bijelih Josipom Skokom, koji je o mladom Luštici kazao sve najbolje. Naravno, svoje će kazati i trener Goran Vučević.

I dalje će ostati nejasno zbog čega službeni Hajduk krije takve informacije kao što je provjera mladog igrača. Pa zar je problem kazati: "Na provjeru je stigao taj i taj...", a ne da se informacije crpe iz poljudskih kuloara. Čudna su ta razmišljanja, ali valjda će jednom naučiti...

Na 75. rođendanu Lokomotiva

Ugodna vijest za Hajduk stigla je iz Moskve. Olga Smorodskaja, predsjednica Lokomotiva, kluba Senijada Ibričića, s kojom je vodstvo bijelih ostalo u odličnim odnosima nakon odrađenoga zimskog transfera, poslala je poziv Hajduku da od 9. do 11. srpnja sudjeluje na turniru u Moskvi povodom 75. rođendana Lokomotiva.

Uz Hajduk i Lokomotiv trebala bi nastupiti još dva europska kluba. Inače, točno u podne u petak počinju razgovori povjerenstva sa 33 kandidata za tročlanu upravu Hajduka. Kandidati pred povjerenstvo dolaze abecednim redom, a do utorka bi svi razgovori trebali biti završeni. Nakon toga slijede prve eliminacije, a oni koji uđu u drugi krug morat će pripremiti svoj program vođenja Hajduka.

Komentara 2

BR
branko61
22:05 24.03.2011.

Svi normalni klubovi ne govore ništa dok ne zgotove posao jer ako se puno priča onda se isti lako izjalovi. Ako je neki igrač dobar brzo ti ga može preoteti neki moćniji klub, bilo europski bilo naš, naravno kod nas je to Dinamo...

DE
derin
14:10 25.03.2011.

Ako je istina ovih podataka o tom mladiću, uzimajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije