Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN BARIŠIĆ

Najbolji juniorski strijelac BiH igrat će za Hrvatsku

Nogomet
14.12.2010.
u 11:40

Bio je na probama u bundesligašima Stuttgartu i Hoffenheimu gdje je oduševio.

Junior Zrinjskog Ivan Barišić novi je U19 hrvatski reprezentativac. Iako su ga željeli i iz bosanskohercegovačke  vrste, on se odlučio za kockasti dres nakon čega je uslijedio poziv izbornika Grnje.

U juniorskom je prvenstvu za Zrinjski zabio više od 50 golova te je u dvije godine proglašavan najboljim strijelcem. 17-godišnji napadač odličan je s objema nogama, a bio je na probi i u Njemačkoj.

Znanje je pokazao u Stuttgartu te u Hoffenheimu gdje je oduševio i pozvan je na pripreme u ožujku.

Ključne riječi

Komentara 6

LI
live
21:03 14.12.2010.

@Dario-- Koja si ti levatina.... Boze sacuvaj..

KR
krekavac
18:22 14.12.2010.

Imajući u vidu da je i Luka Modrić bio u Zrinjskom i prošao ne previše zapaženo, dade se zaključiti ako su u ove mladom Ivanu Barišiću zapazili neki talent znači da bi dečko stvarno mogao postati svjetska klasa.

DA
Dario--
19:52 14.12.2010.

Tako je Ivane,jer za BiH igraju samo oni Hrvati koji nisu dovoljno dobri za Hrvatsku,te oni Hrvati koji dolaze i žive u većinskim muslimanskim mjesta tipa Sarajeva,Tuzle i sličnih gradova!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije