Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Konkurencija otkrila tajnu Sinkovića: Moramo uvesti nešto novo

Valentin i Martin Sinković
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
04.05.2016.
u 11:46

Naši najbolji veslači ipak su otputovali na EP: braća Sinković (dvojac na pariće), Luka Radomić (laki samac), sestre Milošević (dvojac bez), Čavrlj-Šain (dvojac bez) i sjajni Damir Martin (samac)

I uz financijske dubioze Saveza izazvane krizom odnosa između Ministarstva i HOO-a, naši najbolji veslači ipak su otputovali na Europsko prvenstvo: braća Sinković (dvojac na pariće), Luka Radomić (laki samac), sestre Milošević (dvojac bez), Čavrlj-Šain (dvojac bez) i sjajni Damir Martin (samac), koji brani naslov europskog prvaka osvojen lani.

– Nitko iz Saveza nije nam došao plakati da nema novca i o tome da HVS ima takvih problema doznali smo od medija. Mi putujemo u njemački Brandenburg i ne znamo kako i zato hvala ljudima iz Saveza što su nas zaštitili od tih problema – kazala su nam braća Sinković, naši najveći izglednici za europsko odličje.

Dvije i pol godine bez poraza Štoviše, svjetski prvaci veliki su favoriti za europsko zlato, a zašto su tako dominantni (2,5 godine su bez poraza), objasnili su ovako:

– Dominiramo jer imamo najboljeg trenera na svijetu koji neprestano inzistira na detaljima. Nekad to zna biti strašno mentalno naporno, no kada vidimo da nam to donosi rezultate, onda nam ništa nije teško.

Ni treneru Nikoli Braliću ništa nije teško kada su oni u pitanju, no nešto mu je ipak sumnjivo.

– Neobično je da do ovog dijela sezone nismo imali nijednu ozljedu, no jednog od braće malo muči koljeno pa se nadam da nije ništa ozbiljno – ističe trener kojeg već proučavaju sportski špijuni.

– K nama su počeli dolaziti veslači iz drugih zemalja da vide kako mi to radimo, a našu tajnu nehotice je razotkrio jedan moj suradnik koji je radio videosažetak mojih treninga, potreban meni za seminare. Čim je to stavio na YouTube, istu večer taj je uradak imao nekoliko tisuća klikova. Nakon toga primjetno je da nas konkurencija polako sustiže pa ćemo morati smisliti nešto novo – ističe genijalni trener.

Komentara 1

Avatar think pink
think pink
13:07 04.05.2016.

halo nepismeni novinar - nije Luka Radomić nego Radonić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije