Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London 2012.

Najbolji daljinski plivači testirat će jezero u Hyde Parku

bazen
Arhivska fotografija
13.08.2011.
u 14:22

U sklopu priprema za Olimpijske igre 2012., u Londonu će se danas održati pokusno natjecanje u daljinskom plivanju na deset kilometara.

Stazu jezera u Hyde Parku (šest krugova po 1670 metara) testirat će neki od najboljih svjetskih plivačkih maratonaca među kojima će biti i svjetski prvak iz Šangaja Grk Spyridon Gianniotis te brončani iz Pekinga Nijemac Thomas Lurz. To bi atraktivno natjecanje na jedno od najljepših londonskih jezera moglo dovesti brojne gledatelje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije