Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 28. KOLO

Najbolja HNL momčad kola: Čak pet igrača Rijeke, dva igrača Dinama i jedan Hajduka

Rijeka: Pogotkom Matije Frigana HNK Rijeka povela protiv NK Osijek
Nel Pavletic/PIXSELL
09.04.2023.
u 15:48

Idealnih 11 proteklog kola predvodi čak pet igrača Rijeke koja je na svojem terenu slavila s minimalnih 1:0 protiv Šibenika

Nakon što je odigrano vrlo zanimljivo 28. kolo HNL-a, tradicionalno je izašla i najbolja momčad kola koju prema automatski generiranim ocjenama određuje Sofascore.

Idealnih 11 proteklog kola predvodi čak pet igrača Rijeke koja je na svojem terenu slavila s minimalnih 1:0 protiv Šibenika.

Strijelac jedinog pogotka Matija Frigan (7,5) očekivano se našao u postavi kola, a priključili su mu se veznjaci Niko Janković (7,6) i Prince Ampem (7,5) uz braniča Niku Galešića (7,5) i vratara Nediljka Labrovića (8,2)

Od igrača Dinama i Hajduka u idealnih jedanaest 28. kola našla su dva igrača Dinama te jedan igrač Hajduka.

Dinamov dvojac, Luka Ivanušec (8,0) i Dino Perić (7,2) zaradio je svoja mjesta nakon 2:1 pobjede u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive, dok je strijelac dva gola za Hajduk u 2:2 remiju protiv Istre, Jan Mlakar (8,1),  jedini igrač ‘bilih’ koji se našao u selekciji najbolje ocjenjenih igrača kola.

Uz Labrovića, najbolju ocjenu cijelog kola zaradio je napadač Gorice, Kristian Fućak (8,2) koji je s dva pogotka u 2:0 pobjedi protiv Osijeka svojoj momčadi donio izuzetno važna tri boda u borbi za opstanak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije