Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozva ih u Bijelu kuću
Povratak na članak

Najbolja američka igračica odbila Trumpov poziv, jer predsjednik nema poštovanja prema LGBT zajednici

'Čestitam djevojkama na osvojenom naslovu, bila je to velika i uzbudljiva igra. Amerika je ponosna na vas', objavio je Trump

Komentari 2

JU
juma
14:55 08.07.2019.

Ne treba mijesati politiku i sport, isto kao sto ne treba mijesati vlastitu seksualnu orijentaciju i sport. Dama ili gospodin na fotografiji, ovisno o tome kako se dozivljava i osjeca, nije nista manje iskljuciva i netolerantna od D. Trump-a.

VL
ZA
zagi101
13:26 08.07.2019.

ak je demokracija onda je trumpovo pravo da ne poštuje svakoga. evo ima nas još koji ne poštujemo gay poplaciju jer su prepotentni i uobraženi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.